Droom 1

Geplaatst door: danatgirl op 15-09-23

Toen je aanbelde wilde ik net in bad stappen.
Met mijn te korte satijnen badjas opende ik de deur en zag je daar staan glunderen met een flesje wijn. Jouw wit kleedje was licht doorzichtig en verhulde niets van jouw heerlijke rondingen. Jouw benen leken eindeloos onder de korte jurk en door die heerlijke roze naaldhakken. De rand van je nylons was nog net zichtbaar door de strategisch gekozen split en jouw borsten vulden elk plekje van je decolleté.
Daar stond ik dan even vastgenageld aan de grond en sprakeloos. Het moet je zijn opgevallen want je stapte naar me toe en kuste me met die onweerstaanbare rode lippen vol op mijn mond. Je hand greep om mijn middel naar mijn billen en je drukte me tegen je aan. Ongetwijfeld voelde je de snelgroeiende bult onder mijn badjas want je duwde me nog wat harder tegen je aan.

Ik stamelde dat ik net in bad wilde stappen. 'Doe maar hoor', ik ben wat vroeg en maak het mezelf wel even gemakkelijk' zei je en je liep naar de woonkamer. Ik terug naar de badkamer. Het bad was net vol en het schuim tot op de rand. Ik gleed mijn badjas van mijn lichaam en gleed met een vol stijf ding het bad in. Je moet het hebben gehoord want ik was nog maar net gewend aan het warme water terwijl ik mijn hard speeltje wat plagend streelde onder water, toen je de deur opende. je kleedje had je al uitgedaan en je stond er te stralen in je sexy roze body en je kousen met jarretelles... Je had al 2 glazen wijn uitgeschonken en keek me uitdagend aan.
'Opstaan' zei je nogal dwingend. Ik stond gewillig op en toen je zag dat ik nog steeds hard was wist je dat ik mezelf wat had beziggehouden. Je keek me wat boos aan en zei dat ik er moest afblijven, alleen jij mocht dat speeltje gebruiken. Je gaf me een glas wijn en we toasten op een fijne dag. Ik stond daar wat ongemakkelijk in bad en wilde terug in het water. 'Wat ben je van plan?' zei je. 'Zie je niet dat ik sta te wachten op je? Ga op de badrand zitten!' Als een brave meid gehoorzaamde ik jouw wens. Je nam niet eens de moeite om jouw heerlijk lingeriesetje uit te doen en stapte in bad en nam plaats tussen mijn benen. 'Hmmm, heerlijk temperatuurtje' zei je nog toen je mijn benen spreidde en mijn dingetje weer helemaal omboog kwam door jouw aanraking. Je kuste mijn borsten snel en zakte via mijn buikje recht naar mijn paaltje. Het zicht hoe die verdween tussen je heerlijke lippen was onweerstaanbaar en ik kreunde snel en smeekte je te stoppen om niet al onmiddellijk te komen. Je was echter onhoudbaar en toen je met een hand mijn balletjes masseerde terwijl je andere de weg zocht tussen mijn billen naar mijn gaatje kon ik me niet meer houden en schoot alles diep in je mond. 'Sorry' probeerde ik je nog te zeggen, maar kreeg amper geluid uit mijn keel.

'Wat smaak je lekker schat' zie je terwijl je met wat wijn alles doorspoelde. Je draaide je om en stapte weer uit bad. Je liet me je volgen en nat druipend liet je me op bed liggen. Daar kwam je over me staan en kleedde je sensueel uit. Wat een onvergetelijk zicht had ik op jouw heerlijke rondingen! Ik wilde recht komen zitten om je te strelen, maar je duwde me weer neer. Je draaide je om boven me, met jouw heerlijke ronde billen naar mij gericht... Door het zicht voelde ik alweer leven komen in mijn stikkie... je ging door je knieën met jouw heerlijk spleetje perfect boven mijn gezicht. De heerlijke geur van jouw geil vocht maakte mijn bloed stromen naar mijn pikje. Je nam hem vast met beide handen en plantte je grotje op mijn gezicht. Ik on niet anders dan mij overgeven aan jouw heerlijke kutje en proefde jouw sappen. Met mijn handen greep ik je billetjes en spreidde ze wat zodat jouw spleetje wat opende en ik mijn tong nog dieper in je kon krijgen. Ondertussen had je mijn pikkie weer helemaal paraat en hard gekregen toen je plots recht sprong. 'Genoeg' zei je. Ik keek wat vragend en smeekte je terug te komen met jouw heerlijke sappen. 'Niks van, je bent van mij! Ik doe met je wat ik wil' Je opende mijn nachtkastje en vond daar mijn speeltjes. Met blozende wangen zag ik hoe je ze op bed legde. Mijn vibrerende butplug, dubbele dildo, strapon, ... Je nam het glijmiddel en maakte de butplug glibberig. 'Zo, deze is voor mij' zei je terwijl je voorover boog en hem in jouw kleine gaatje duwde. Je liet hem lekker trillen terwijl je verder de dubbele dildo begon voor te bereiden... 'En deze is voor ons' zei je lachend. Je liet me mijn benen spreiden en mijn benen legde je over je schouders. De dildo duwde je zachtjes tegen mijn gaatje en ik voelde hoe ik me ontspande door jouw zachte warme stem. 'Ik ga jou nemen terwijl ik mezelf neuk, schat. Jouw butplug is heerlijk in me. Als je de dildo in je hebt neem ik de andere kant en neuk ons samen naar de hemel' Jouw woorden werkte hypnotiserend. Mijn gaatje kon de druk niet meer aan en slorpte de dildo voor een groot stuk op. Ik liet een kreetje van opwinding! Toen je daarna de andere zijde van de dildo in jouw spleetje deed verdwijnen begon je me te berijden, zo diep tot dat jouw kutje tot tegen mijn billen kletste. Mijn pikkie was knoerhard zonder dat je me aanraakte. Zo neukte je me geschaard en ik voelde de trillingen van de butplug vibreren door de dildo tot in mij. Ik kon niet meer en kwam klaar. Die warme gloed van mijn sappen op je buik liet jou ook ontploffen. 
Wat was ik graag jouw gewillig sletje...

1956 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.